Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

2. 5. 2007
Autor: Euro.cz

Krátké zprávy

Prorazili do Japonska

Společnost Grisoft, dodavatel bezpečnostního softwaru AVG, zahájila po třech letech přípravných činností spolupráci s novým japonským distributorem. Úkolem firmy CoGen Media bude rozšířit v zemi prodej kompletního portfolia produktů se značkou AVG, které Grisoft nyní nabízí i v japonštině. Obchodní síť Grisoftu tvoří autorizovaní distributoři a prodejci již ve více než 150 zemích celého světa.

Bezpečně s pivem

Nealkoholické pivo Radegast Birell z portfolia společnosti Plzeňský Prazdroj bude po celý květen nabádat řidiče, aby nepili alkohol před jízdou. Na 17 rádiích mediálního zastupitelství MMS po celé České republice poběží osvětové spoty, soutěže a objeví se také rádiohlídky v ulicích. Řidiči ochutnají nealkoholické pivo Radegast Birell, a budou-li znát principy odpovědného chování za volantem, čekají na ně další drobné dárky. Celkem Radegast Birell osloví řidiče více než 1500 spoty a soutěžemi a 476 hodinami rádiohlídek s ochutnávkou v ulicích.

WT100

Neziskovky se radily

Zástupci neziskových organizací, veřejné správy, podnikatelé a politici se sešli koncem dubna v Plzni na konferenci s mezinárodní účastí nazvané NNO a fondy Evropské unie 2007-13. Konferenci pořádala Asociace nestátních neziskových organizací v České republice, Asociace nestátních neziskových organizací Plzeňského kraje a Centrum neziskových organizací Plzeň ve spolupráci s ministerstvem pro místní rozvoj. Ve workshopech se neziskové organizace radily o tom, jak lépe a efektivněji dosáhnout na evropské fondy a co je třeba upravit na mechanismu jejich využívání.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).