Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

11. 5. 2006
Autor: Euro.cz

Krátce

Sběratel ocenění
Softwarová společnost SAP AG byla krátce po sobě ohodnocena několika odbornými periodiky. Německý časopis Manager firmě udělil ocenění za nejlépe řízený podnik a skvělého zaměstnavatele. Institut The Great Place to Work a časopis Capital jmenoval SAP nejlepším zaměstnavatelem v Německu v kategorii společnosti nad pět tisíc zaměstnanců a časopis Fortune ji zařadil na třetí místo v oblasti počítačového softwaru v každoročním bodování amerických nejobdivovanějších firem.

Evropy se nebáli
Magazín cafebabel.com, jenž vychází v sedmi identických jazykových verzích - anglicky, francouzsky, německy, italsky, španělsky, katalánsky a polsky - oslavil 9. května Den Evropy debatami v deseti evropských městech a publikací speciálního vydání magazínu na téma Kdo se bojí Evropy? Pražská redakce uspořádala umělecko-politologické derby s Jiřinou Dienstbierovou, Milanem Knížákem a studenty pražských vysokých škol. Partnery diskuse byly Zastoupení Evropské komise v ČR, Rada pro mezinárodní vztahy a Asociace pro mezinárodní otázky.

WT100

Jde to i bez benzinu
Automobilka Škoda přišla s nabídkou jízdních kol. Aktuální kolekce zahrnuje kola horská, krosová, dětské kolo a dva silniční modely. Novinkou v letošní kolekci jsou kola v designu Roomster, která počátkem června doplní uvedení modelu Škoda Roomster na trh. Vrchol nabídky jízdních kol představuje závodní silniční speciál SpeedRide s odlehčeným duralovým rámem s karbonovou vestavbou v zadní části a karbonovou přední vidlicí.

  • Našli jste v článku chybu?