Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

25. 3. 2005
Autor: Euro.cz

Krátce

Vybrali si Olomouc
Logistická společnost Schneider Logistics uvedla minulý týden do provozu nové evropské centrum zákaznické podpory a účetních služeb, které sídlí v Olomouci a kde postupně vznikne více než tři sta nových pracovních příležitostí pro kvalifikované pracovníky.

Žena gentlemanem
Historicky první ženou, jež obdržela titul Gentleman silnic, udělovaný Českou pojišťovnou ve spolupráci s Policií České republiky, se stala berounská lékařka Martina Kordová. Kordová cenu získala za záchranu života cyklisty, kterého 21. července loňského roku srazil bezohledný řidič, jenž z místa nehody ujel.

Ochrana navíc zdarma
Držitelé karet CCS mohou zdarma využívat rozšířené právní ochrany od pojišťovny D.A.S. - kromě právní ochrany související s provozem vozidla jim je nyní k dispozici rovněž právní ochrana při řešení problémů běžného rodinného života na území České republiky. Jedná se například o náhradu škody v případě ublížení na zdraví, nevrácení půjčky, nesplnění termínu smlouvy, odmítnutí oprávněné reklamace a dalších případech.

ebf - tip - debata

Tsunami karty jdou na odbyt
Od začátku března ČSOB vydala klientům již 4500 platebních karet Visa Classic ze speciální emise Thailand. Banka těchto karet nechala vyrobit patnáct tisíc kusů a za každou z nich věnovala dvacet korun z ročního poplatku nadaci Kapka naděje. Celkem šlo o 300 tisíc korun, které banka nadaci předala již v únoru.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).