Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

18. 3. 2005
Autor: Euro.cz

Krátce

Umí francouzsky
Komerční banka obdržela minulou neděli v Rabatu prestižní ocenění Cena Hospodářské Frankofonie 2005, které zástupcům banky předal král Maroka Mohamed VI. za rozvíjení ekonomických vztahů s frankofonními zeměmi. Komerční banka tuto cenu obdržela jako první středoevropská společnost v historii soutěže.

I pro formuli
Poskytovatel přepravních služeb, společnost DHL, se stal celosvětovým logistickým partnerem Formule 1 a zřídí na všech devatenácti závodních drahách seriálu Formule 1 mobilní logistické centrum.

hele na Slovensko
Aliance hele, která v České republice sdružuje 330 nezávislých elektroprodejců, začala působit i na Slovensku. Alianci založila v Česku splátková společnost Home Credit v září roku 2003. Za dobu své existence se stala největším nákupním sdružením elektroprodejen v České republice. Od ledna 2005 se na Slovensku do sdružení zapojilo již 140 členů.

Do Lisabonu, do Bruselu
Vítězem 4. ročníku mezinárodního projektu GMC Euromanager v České republice se stal tým studentů z ČVUT, který se zúčastní finále soutěže příští měsíc v portugalském Lisabonu. Studenti obdrželi řadu cen – mimo jiné od pražského primátora Pavla Béma pozvání k pobytu v Pražském domě v Bruselu.

IBM oceňovala
Česká IT společnost Digi Trade se stala Partnerem roku 2004 tuzemské pobočky americké výrobce software a hardware IBM. Digi Trade ocenění obdržela za aplikace, které vytváří na technologii Lotus Notes firmy IBM.

ebf - tip - debata

Důvěra od NBÚ
Společnost Sprinx Systems byla certifikována Národním bezpečnostním úřadem na stupeň utajení „Důvěrné“. Díky tomuto oprávnění může Sprinx Systems pracovat na řadě státních zakázek.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).