Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

29. 10. 2004
Autor: Euro.cz

Krátce

Nový fond

ING změnila nabídku fondů k investičnímu životnímu pojištění a rozšířila ji v České republice o Fond českých akcií, jehož podkladovým fondem je ING Český akciový fond. Ten byl letos na jaře oceněn Zlatou korunou.

Premiéra na gripenech

První piloti z České republiky uskutečnili samostatné lety ve stíhačkách Gripen minulé úterý. Podplukovník Michael Borůvka a podplukovník Peter Mikulenka úspěšně vzlétli i přistáli na základně švédského letectva F7 u městečka Såtenäs.

Cesta k alternativě

Na odborném veletrhu Aqua-therm Praha (23. až 27. listopadu v pražských Holešovicích) se představí 357 firem z jedenácti zemí. Doprovodný program veletrhu je zaměřen především na úspory energie, solární energii a na nízkoenergetické domy.

Takže úspěch

Zájem o Windows XP Service Pack 2 neklesl ani i více než měsíc po jeho uvolnění. Do poloviny října distribuoval Microsoft téměř 140 tisíc kusů české verze.

ebf - tip - debata

Tříměsíční lákadlo

Za devět měsíců letošního roku poskytl Home Credit Finance (HC) úvěry za 3,53 miliardy korun, což je v meziročním srovnání více o 7 procent. Nárůstu pomohla i speciální předvánoční nabídka HC, v jejímž rámci zákazníci mohou využít tříměsíční odklad splátek nebo tříměsíční bezúročné období.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).