Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

25. 5. 2006
Autor: Euro.cz

Krátce

Myslí na podnikatele GE Money Bank rozšířila svou nabídku pro podnikatele. Je jim určená nová kreditní karta MoneyCard Business a kontokorentní úvěr Mini Flexi Business s parametry, které je činí dostupnými i pro začínající podnikatele. Oba produkty jsou nastaveny tak, aby co nejlépe odpovídaly požadavkům podnikatelů, které vyjádřili v průzkumech. Kladou v nich důraz zejména na flexibilitu a malou administrativní náročnost.

EBF24

Setkají se v Paříži. Mezinárodní zákaznická konference SAPPHIRE, na níž si nejlépe řízené společnosti a organizace, klienti SAP, vymění názory na osvědčené postupy a obchodní úspěchy v rámci svých odvětví, se uskuteční od 30. května do 1. června v Paříži. Konference nabízí všem klientům SAP možnost seznámit se s technologiemi, aplikacemi a odvětvovými řešeními, které podporují nejlépe řízené podniky.

iRating spočítá bankrot Projekt automatizovaného hodnocení ekonomiky malých a středních podniků, municipalit, bytových družstev a společenství vlastníků bytových jednotek běží od minulého týdne na nové softwarové aplikaci pod značkou Internet rating CCB (iRating). Výpočet ratingu malých a středních podniků je nově doplněn o kvantifikaci pravděpodobnosti bankrotu. Do aplikace má uživatel přístup na základě smlouvy s CCB nebo s Hospodářskou komorou.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).