Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

20. 5. 2006
Autor: Euro.cz

Krátce

Stotisíckrát Praha SkyEurope Airlines, nízkonákladová letecká společnost, která před měsícem zahájila provoz ze své nové základny na ruzyňském letišti v Praze, zde za první měsíc provozu přepravila již 32 tisíc cestujících. Od zahájení prodeje prodala celkem sto tisíc letenek na své linky z a do Prahy.

ebf - tip - debata

Všemi deseti Počítačová škola Gopas představila minulý týden svůj nový kurz pro zájemce o rychlé a efektivní psaní všemi prsty. Během odborného výkladu získají účastníci kurzu teoretické znalosti o správném prstokladu a budou upozorněni na nejčastější chyby. Při praktických cvičeních si pak pod vedením lektora vyzkouší všechny představené postupy. Kromě toho dostanou i užitečné rady - jak mít klávesnici ideálně umístěnou, jakou zvolit polohu rukou či jak přizpůsobovat rytmus psaní.

Asistentkou po internetu V prostorách klubu Solidní nejistota se 10. května uskutečnilo vyhlášení vítězů projektu 3M TOP asistentka spojené s neformálním posezením příznivců tohoto internetového vzdělávacího kurzu. V konkurenci více než pěti tisíc účastníků vyhrála Radka Taszková (vlevo). Účastnice se mimo jiné seznámily s problematikou time managementu, komunikačních dovedností, písemné komunikace a společenského vystupování.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).