Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

9. 9. 2005
Autor: Euro.cz

krátké

Pokračují spolu.
Loni zahájená spolupráce firem visionapp GmbH a OrBit bude pokračovat. Rozhodla o tom společnost visionapp na základě úspěšně dokončených projektů OrBitu pro český a středoevropský trh. OrBitu se podařilo nasadit portálové řešení visionapp třeba v Zentivě, HVB Bank Czech Republic či na Nejvyšším kontrolním úřadu.

Dostupné i v Maďarsku
Firma AutoCont CZ uzavřela smlouvu s maďarským zastoupením Hewlett-Packard na dodávku systému pro řízení a zabezpečení tisku v maďarské Kereskedelmi és Hitelbank. Společně zajistí koncovému zákazníku optimalizaci provozních nákladů a zvýšení dostupnosti tiskových služeb ve 150 lokalitách.

KL24

Propouštění nehrozí
I když počet zaměstnanců skupiny Paul Hartmann AG oproti loňskému prosinci klesl o 397, v Česku se propouštění nechystá. U nás je ve firmě Hartmann-Rico zaměstnáno 1640 lidí, což je po Německu nejvíce ve skupině. Hospodaření vykazuje růst, objem prodejů za letošní první pololetí dosáhl 622 milionů eur. Zisk činí 22 milionů eur.

Na silnici s vestou
Česká pojišťovna věnuje svým klientům z řad fyzických osob, kteří mají uzavřeno povinné ručení, doplnit výbavu osobního vozu reflexní vestou. Ta jim bude doručena během listopadu a prosince. Šanci získat vestu mají i noví klienti, kteří uzavřou smlouvu o povinném ručení u České pojišťovny do konce roku.

  • Našli jste v článku chybu?