Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

18. 3. 2005
Autor: Euro.cz

Krátce

Umí francouzsky
Komerční banka obdržela minulou neděli v Rabatu prestižní ocenění Cena Hospodářské Frankofonie 2005, které zástupcům banky předal král Maroka Mohamed VI. za rozvíjení ekonomických vztahů s frankofonními zeměmi. Komerční banka tuto cenu obdržela jako první středoevropská společnost v historii soutěže.

I pro formuli
Poskytovatel přepravních služeb, společnost DHL, se stal celosvětovým logistickým partnerem Formule 1 a zřídí na všech devatenácti závodních drahách seriálu Formule 1 mobilní logistické centrum.

hele na Slovensko
Aliance hele, která v České republice sdružuje 330 nezávislých elektroprodejců, začala působit i na Slovensku. Alianci založila v Česku splátková společnost Home Credit v září roku 2003. Za dobu své existence se stala největším nákupním sdružením elektroprodejen v České republice. Od ledna 2005 se na Slovensku do sdružení zapojilo již 140 členů.

Do Lisabonu, do Bruselu
Vítězem 4. ročníku mezinárodního projektu GMC Euromanager v České republice se stal tým studentů z ČVUT, který se zúčastní finále soutěže příští měsíc v portugalském Lisabonu. Studenti obdrželi řadu cen – mimo jiné od pražského primátora Pavla Béma pozvání k pobytu v Pražském domě v Bruselu.

WT100

IBM oceňovala
Česká IT společnost Digi Trade se stala Partnerem roku 2004 tuzemské pobočky americké výrobce software a hardware IBM. Digi Trade ocenění obdržela za aplikace, které vytváří na technologii Lotus Notes firmy IBM.

Důvěra od NBÚ
Společnost Sprinx Systems byla certifikována Národním bezpečnostním úřadem na stupeň utajení „Důvěrné“. Díky tomuto oprávnění může Sprinx Systems pracovat na řadě státních zakázek.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).