Menu Zavřít

Pozitivní zprávy

29. 10. 2004
Autor: Euro.cz

Krátce

Nový fond

ING změnila nabídku fondů k investičnímu životnímu pojištění a rozšířila ji v České republice o Fond českých akcií, jehož podkladovým fondem je ING Český akciový fond. Ten byl letos na jaře oceněn Zlatou korunou.

Premiéra na gripenech

První piloti z České republiky uskutečnili samostatné lety ve stíhačkách Gripen minulé úterý. Podplukovník Michael Borůvka a podplukovník Peter Mikulenka úspěšně vzlétli i přistáli na základně švédského letectva F7 u městečka Såtenäs.

Cesta k alternativě

Na odborném veletrhu Aqua-therm Praha (23. až 27. listopadu v pražských Holešovicích) se představí 357 firem z jedenácti zemí. Doprovodný program veletrhu je zaměřen především na úspory energie, solární energii a na nízkoenergetické domy.

MMF24

Takže úspěch

Zájem o Windows XP Service Pack 2 neklesl ani i více než měsíc po jeho uvolnění. Do poloviny října distribuoval Microsoft téměř 140 tisíc kusů české verze.

Tříměsíční lákadlo

Za devět měsíců letošního roku poskytl Home Credit Finance (HC) úvěry za 3,53 miliardy korun, což je v meziročním srovnání více o 7 procent. Nárůstu pomohla i speciální předvánoční nabídka HC, v jejímž rámci zákazníci mohou využít tříměsíční odklad splátek nebo tříměsíční bezúročné období.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).