OD 24. DO 26. KVĚTNA Tradiční gurmánský festival, který v podtitulu vyzývá Nejezte blbě, zahájil předprodej vstupenek. Prague Food Festival 2013 nabídne v Královské zahradě Pražského hradu výjimečné pokrmy, nejlepší šéfkuchaře a podniky a představí producenty nápojů a delikates. Letošním úkolem kuchařů bude sladit pokrmy s vybranými nápoji. Gastronomickou zvláštností bude ochutnávka štírů. Novinkou je odpočinková pikniková louka a zastřešené degustační zóny, ve stáncích restaurací se budou konat workshopy se šéfkuchaři 24 zúčastněných podniků. V předprodeji je omezený počet vstupenek na doprovodný program v Míčovně Pražského hradu, který nabízí kurzy vaření, řízené degustace vína, piva, vody, rumů a koňaků, tzv. Institut chuti se slepou ochutnávkou potravin a talk show se zajímavými hosty.