Menu Zavřít

Právníků přibylo

27. 2. 2007
Autor: Euro.cz

Glatzová & Co.

WT100

K vedoucím advokátům kanceláře Glatzová & Co. se zařadili Martin Dančišin, jenž se ve své praxi zaměřuje především na obecné obchodní právo a právo obchodních společností, soutěžní právo, konkurzní právo, právo nemovitostí a spornou agendu, a Jindřich Jelínek, odborník na telekomunikace a informační technologie, fúze a akvizice, obecné obchodní a občanské právo a právo obchodních společností.
Řady vedoucích advokátů rozšířil i nováček v týmu Glatzová & Co. Jiří Sixta, který se stal členem interního týmu fúzí a akvizic (M&A) a týmu nemovitostí. Ve své praxi se specializuje zejména na obchodní právo a právo obchodních společností, fúze a akvizice, právo nemovitostí a farmaceutické právo. říve působil mimo jiné jako advokát a později vedoucí advokát v advokátní kanceláři Weinhold Legal v Praze. V roce 2001 získal významnou mezinárodní zkušenost během pracovního pobytu v přední malajské advokátní kanceláři Zaid Ibrahim & Co. v Kuala Lumpur. Jiří Sixta ve volném čase nejraději relaxuje jízdou na horském kole, lyžováním a turistikou.
V souvislosti s rozvojem kanceláře dochází také k posílení týmu právníků. Iva Hromková, advokátní koncipientka, se ve své praxi zaměřuje především na obchodní a občanské právo a na právo Evropské unie. Koncipient Martin Varga, absolvent Právnické fakulty UPJŠ v Košicích, se specializuje kromě všeobecného právního poradenství v oblasti obchodního práva také na konkurzní právo, pracovní právo a právo cenných papírů. Zatím posledním nováčkem v týmu advokátní kanceláře je Zuzana Vágnerová, která se ve své praxi zaměřuje především na všeobecné právní poradenství v oblasti obchodního práva a také na pracovní právo.

  • Našli jste v článku chybu?