Menu Zavřít

Před ztrátou svobody

9. 7. 2002
Autor: Euro.cz

Boris Keka

PRAHA (hž) - Novou posilou týmu PR agentury Virklis se stal na pozici Senior Account Managera Boris Keka (29), který doposud pracoval ve společnosti Computer Press jako manažer marketingu divize médií.
Keka studoval v Olomouci sociologii a andragogiku, nyní tamtéž dokončuje distanční studium žurnalistiky. Praktické zkušenosti získal v regionálních rozhlasových stanicích, kde postupně pracoval jako moderátor (Rádio Haná, Olomouc, 3/95–5/97), redaktor (Rádio Hellax, Opava, 9/97–9/98) a ředitel (Rádio Hity, Olomouc, 9/98–11/99). Od června roku 2000 spolupracuje externě s redakcí publicistiky Českého rozhlasu 1 – Radiožurnálu, kde moderuje diskusní publicistické pořady, zejména Duel Radiožurnálu.
Ve společnosti Computer Press působil Boris Keka nejprve jako redaktor (2-6/00), poté krátce v oddělení obchodní podpory internetových médií a od prosince téhož roku jako vedoucí marketingu. Mezi jeho koníčky patří literatura (a to především beletrie), filmy, hokej (jako rodilý Ostravan fandí HC Vítkovice) a vojenství. Zajímavou informací je, že se 31. srpna žení.

  • Našli jste v článku chybu?