Menu Zavřít

Přestupy

10. 9. 2018
Autor: Euro.cz

DKV Ondřej Pavlík • regionální ředitel východní Evropa Přestupy Dosavadní ředitel české a slovenské pobočky DKV Ondřej Pavlík se stal regionálním ředitelem tzv. oblasti východní Evropa, která zahrnuje pobočky DKV ve Skandinávii, Pobaltí, Polsku, Česku a Slovensku, Maďarsku, Rumunsku, Slovinsku a na Balkáně, v Turecku a Rusku. Bude tak řídit jeden ze dvou regionů, do nichž má společnost DKV své aktivity rozděleny. Ondřej Pavlík vedl českou a slovenskou pobočku DKV Euro Service, jedné z vedoucích servisních společností v oblastech logistiky a silniční přepravy v Evropě, od roku 2009. Před příchodem do DKV působil od roku 1994 v oboru informačních technologií, naposledy ve společnosti Tech Data jako její výkonný ředitel.

Je absolventem Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci a získal titul MBA na University of Calgary.

IKEA

Mounia El Hilali • generální ředitelka ČR, Maďarsko a Slovensko

Novou generální ředitelkou IKEA Česká republika, Maďarsko a Slovensko je nově Mounia El Hilali. Přichází z francouzské pobočky, kde působila jako zástupkyně generálního ředitele. Mounia El Hilali pracuje v IKEA od roku 2007, kde před více než deseti lety začínala jako ředitelka obchodního domu ve španělské Málaze. Poté působila v pozici zástupkyně ředitele IKEA Francie, zodpovídala za deset obchodních domů a měla na starost i další činnosti týkající se činnosti IKEA ve Francii.

Po návratu z mateřské dovolené se zapojila do několika globálních projektů v rámci společnosti IKEA Group. Před příchodem do IKEA pracovala pro společnost Decathlon v několika zemích - ve Francii, USA, Španělsku a Argentině. Mounia El Hilali má rodinu se třemi dětmi. Kromě péče o rodinu ráda cestuje, setkává se s lidmi z různých kultur a sportuje. Mezi sporty se její velké oblibě těší hlavně potápění.

Flowmon Network

Mirek Kren • CRO Marek Neubauer • CFO Linda Szemlová • HR director

Přední česká technologická společnost Flowmon Networks, která vyvíjí pokročilá řešení pro monitorování a bezpečnost počítačových sítí, posílila svůj nejvyšší management. Cílem je podpořit globální expanzi firmy. Ředitelem celosvětového obchodu byl jmenován Mirek Kren. Přichází ze společnosti Kerio Technologies, kde v americkém Silicon Valley posledních několik let zastával pozici výkonného ředitele a byl zodpovědný za globální management i celkovou strategii firmy. Finančním ředitelem se stal Marek Neubauer ze společnosti PricewaterhouseCoopers, v níž strávil téměř devět let v oddělení auditu a účetního poradenství. Mezi jeho klienty patřily zejména lokální podniky s pobočkami v zahraničí a různou mírou procesní konsolidace. Linda Szemlová je novou HR ředitelkou. Ve Flowmonu chce zúročit dlouholeté zkušenosti z oboru IT, kde působila jak ve vedoucích, tak HR pozicích. S vybudováním HR procesů pomáhala například společnosti AVG.

James Cook Languages

Martin Borl • výkonný ředitel

Společnost James Cook Languages, přední poskytovatel firemních jazykových služeb, jmenovala Martina Borla (38) novým výkonným ředitelem. Martin Borl převzal tuto pozici po zakladatelích společnosti Jakubovi Štefečkovi a Ondřeji Kuchařovi, kteří se rozhodli věnovat jiným projektům a své podíly ve společnosti prodali největší vzdělávací skupině v ČR - EDUA Group. Martin Borl pracuje v James Cook Languages již více než 14 let. Prošel různými pozicemi v rámci oddělení péče o zákazníky, které posledních pět let vedl, až do svého jmenování nejvyšším představitelem James Cook Languages z pozice obchodního ředitele. Martin vystudoval obor Evropská agrární diplomacie na ČZU v Praze, cenné zkušenosti získával při studiu na University of Plymouth ve Velké Británii a NSAC v Kanadě. Má tři dcery, věnuje se hokeji, má rád cestování a dobré jídlo.

Portiva

Pavel Svoreň • výkonný ředitel a člen představenstva

Výkonným ředitelem a členem představenstva investiční skupiny Portiva se stal Pavel Svoreň. Manažer, který dosud působil jako ředitel a partner energetické divize české investiční skupiny DRFG, tak bude mít na starost majetek za 2,03 miliardy korun. Svoje zkušenosti uplatní například při správě portfolia větrných a fotovoltaických elektráren, které od poloviny 90. let projektovala a budovala firma Eldaco.

Pavel Svoreň je absolventem Masarykovy univerzity v Brně a University of Tallinn v Estonsku. Mezi jeho záliby patří kolektivní sporty, lyžování, golf a cestování.

Solvent ČR

Jan Doleček • personální ředitel Marcel Vyzibla • ředitel procesů a IT

Společnost Solvent ČR, která provozuje největší českou síť drogerií pod značkou Teta, oznámila nástup dvou nových členů manažerského týmu. Novým personálním ředitelem byl jmenován Jan Doleček (44). Do pozice ředitele procesů a IT nastoupil Marcel Vyzibla (42). Jan Doleček do Solventu přešel z francouzské skupiny Atalian, kde měl na starost personální politiku ve všech jejích firmách v ČR, interní komunikaci a poakviziční organizační rozvoj. V roli personálního ředitele působil ve společnostech Skanska a CET 21. V různých HR pozicích dříve pracoval také pro Vodafone nebo T-Mobile.

CIF24

Marcel Vyzibla zahájil svou profesní kariéru v oblasti řízení a změn firemních procesů ve společnosti T-Mobile, kam nastoupil v roce 2002. Postupně zde působil v řadě manažerských pozic, naposledy jako ředitel podpory provozu B2B zákazníků pro Českou republiku a Slovensko. #

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).