Menu Zavřít

Přestupy

22. 10. 2018
Autor: Euro.cz

Asseco Solutions Jan Fiala • ředitel divize realizace Helios Orange Martin Stoilov • ředitel divize Enterprise Dva zkušení odborníci posílili v prvním pololetí letošního roku top management společnosti Asseco Solutions, producenta systémů Helios. Jan Fiala zastává pozici ředitele divize realizace Helios Orange. Jeho předcházejícím působištěm byla společnost Radium, kde pracoval od roku 2016 v pozici výkonného ředitele se specializací IT a SW na zakázku. Před nástupem do této společnosti získával Jan Fiala manažerské zkušenosti například v HillRomu, KaVo, Philipsu a dalších firmách.

Martin Stoilov nastoupil do společnosti Asseco Solutions do pozice ředitele divize Enterprise. Má více než desetileté manažerské zkušenosti v oblasti CEE.

In Time

Ondřej Vaňha • marketingový a obchodní ředitel Rakouská pošta posiluje strategický vstup do české kurýrní a spediční firmy In Time, která se v České republice zaměřuje na distribuci balíků. Od svého vstupu v srpnu 2017 nyní nově přebírá i její řízení a strategické plánování. Do vedení In Time přichází nově do pozice marketingového a obchodního ředitele Ondřej Vaňha, zkušený manažer s rozsáhlými znalostmi českého kurýrního trhu. Ondřej Vaňha je po výkonném řediteli Petru Brandýském a provozním řediteli Václavu Kůrkovi třetí zkušený manažer, který po vstupu Rakouské pošty posílil vedení In Time. V oblasti logistiky pracuje více než 13 let.

Outdoor Concept

Tomáš Šebesta • manažer marketingu a vývoje Novou posilou české distributorské firmy Outdoor Concept se stal Tomáš Šebesta. Do společnosti nastoupil do pozice manažera marketingu a vývoje, kde nahradil Martina Kalaše, který se ve své nové roli bude věnovat HR strategii. Tomáš bude mít na starost vedení celého týmu marketingu a vývoje a rozvoj marketingových aktivit celé skupiny s rozsáhlým portfoliem mezinárodně uznávaných značek outdoorového oblečení a vybavení.

Arrows

Jakub Pártl • advokát Tým advokátní kanceláře Arrows se specializací na M&A a korporátní právo posiluje Jakub Pártl. Ten se bude specializovat především na fúze a akvizice, korporátní právo, smluvní agendu a startupové projekty. Do Arrows přichází z advokátní kanceláře Kocián, Šolc, Balaštík. Ve své praxi se mimo jiné zaměřuje na poradenství klientům se strukturováním transakcí, vedení právních prověrek, vyjednávání transakční dokumentace a zajišťování úspěšného dokončení a uzavření transakcí tuzemských i zahraničních.

Jakub Pártl je absolventem Právnické fakulty Univerzity Karlovy, na Fakultě sociálních věd téže univerzity vystudoval také politologii a mezinárodní vztahy.

Absolvoval s vyznamenáním obor Law, Markets and Behavior na univerzitě v Amsterdamu. V minulosti působil i v zahraničí v německé pobočce KPMG Law či na Université de Nantes. Hovoří plynně anglicky a pasivně ovládá francouzštinu.

Cushman & Wakefield

Michal Dostál • head of marketing Michal Dostál se stal vedoucím marketingu ve společnosti Cushman & Wakefield. Do společnosti přichází z firmy Linet, kde zastával funkci marketingového manažera pro region střední a východní Asie.

Do pozice vedoucího marketingu nastupuje za Ditu LaRue, která odchází na mateřskou dovolenou. Michal v oblasti marketingu působí již více než deset let.

WT100

Zná rovněž prostředí komerčních realit, od roku 2013 zastával pozici marketingového manažera ve společnosti PPF Real Estate. Ve společnosti Cushman & Wakefield Michal povede korporátní marketing a spolu se zbytkem marketingového týmu bude naplňovat marketingové a komunikační cíle jednotlivých oddělení společnosti.

  • Našli jste v článku chybu?