Menu Zavřít

Přestupy v počítačích

8. 8. 2006
Autor: Euro.cz

Microsoft

PRAHA (nad) - Na pozici manažera divize Server Platform české pobočky společnosti Microsoft vystřídal Ondřeje Novodvorského Dalibor Lukeš. Obchodním ředitelem nově zřízené OEM divize Microsoftu se stal Milan Hrabovský.
Dalibor Lukeš bude v nové pozici zodpovědný za obchodní a marketingové aktivity v oblasti serverových produktů a nástrojů, Novodvorský působí jako manažer stejné divize v zastoupení Microsoftu v Moskvě. Lukeš do firmy přišel roku 2004 ze společnosti Digi Trade. V Microsoftu byl nejprve zodpovědný za vytváření strategie vůči konkurenci, od roku 2005 měl navíc na starost utváření strategie společnosti v oblasti bezpečnostních aktivit. Lukeš je držitelem titulu MBA z École Supérieure de Commerce et de Management. Ve volných chvílích se věnuje golfu a snowboardingu.
Divize, kterou řídí Milan Hrabovský, má na starost prodej předinstalovaného software a podporu výrobců počítačů a serverů v České republice. Hrabovský nastoupil do společnosti Microsoft v roce 2000 na pozici IT Managera pro Českou a Slovenskou republiku. Od roku 2002 byl zodpovědný za spolupráci s partnery a postupně vybudoval a vedl nový tým vznikající OEM divize. Před nástupem do firmy pracoval ve společnosti General Electrics. Milan Hrabovský je ženatý a má dvě děti. Ve volném čase se věnuje rodině, turistice a sportu.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).