Menu Zavřít

PRO PŘÍZNIVCE MERCEDESU

9. 8. 2001
Autor: Euro.cz

Cannon start se velmi osvědčil

Účastníky již třetího ročníku golfového turnaje Mercedes Cup přivítalo karlovarské hřiště v sobotu 16. června. Charakter počasí se nijak nevymykal tomu, na který jsme si v poslední době téměř zvykli – během dne několikrát zapršelo. Turnaj byl zahájen na principu „cannon startu , jenž se při 75 účastnících velmi osvědčil. Hra probíhala bez zbytečného zdržování a všichni bez problémů stihli vyhlášení výsledků v Grandhotelu Pupp.

„Turnaj pořádáme pro naše zákazníky i obchodní partnery z celorepublikové sítě, říká Jan Hamršmíd, vedoucí marketingu a public relations DaimlerChrysler Automotive Bohemia. Tato společnost je výhradním distributorem značky Mercedes Benz. Účastníci turnaje zastupovali širší spektrum společnosti – od top manažerů přes uměleckou sféru až po běžné uživatele automobilů značky Mercedes Benz.

Golfový areál v Karlových Varech byl vybrán nejen z důvodu kvality hřiště i klubového zázemí, ale i dostupnosti a zajímavosti místa pro německé partnery. „V Karlových Varech jsme velmi spokojeni a předpokládáme, že se v této tradici bude pokračovat, pochvaluje si Jan Hamršmíd. Kvalitní služby karlovarského hřiště potvrzuje i taková maličkost, jako je karta s „pin pozicemi. „Kartu s umístěním jamky na greenu připravuje náš klub pro většinu turnajů, říká Pavel Drda, výkonný prezident Golf Clubu Karlovy Vary.

MMF24

Nyní se v Karlových Varech důkladně připravují na jeden z vrcholů golfové sezony tohoto areálu, kterým je bezesporu Mistrovství Evropy družstev seniorů. Uskuteční se v termínu 25. až 29. června a souběžně bude probíhat také v Mariánských Lázních. Karlovarské hřiště je i díky této akci ve výborném stavu a nabízí jakémukoliv zájemci z řad golfistů možnost zahrát si ve skvělých podmínkách.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).