Menu Zavřít

První let pro charitu

14. 8. 2007
Autor: Euro.cz

Singapore Airlines Mgr.

KL24

Singapore Airlines připravují na říjen první komerční let nového obřího letadla A380 do Sydney a zpět. Ve snaze odpovědět všem zájemcům z celého světa o první let uspořádají aerolinky dražbu letenek v online aukční síni eBay. Výtěžek půjde na charitu.
„O premiéru registrujeme velký zájem zejména v Maďarsku. Nyní je tu šance pro každého, aby mohl být mezi pasažéry letu, který bude součástí historie a současně pomůže strádajícím,“ oznámil generální ředitel Singapore Airlines pro Německo, střední a východní Evropu Casey Ow Yong. Všichni účastníci prvního letu obdrží certifikát potvrzující, že byli na palubě.
Jeden ze strategických dodavatelů paliva a klíčový partner ExxonMobil Aviation daruje pro tento let palivo, eBay finančně pokryje poplatky a výlohy aukce a PayPal sleví část z poplatků a výloh. Třetinu výtěžku z dražby obdrží Singapore’s Community Chest, třetinu dostanou Sydney Children’s Hospital v Randwicku a The Children’s Hospital ve Westmeade, poslední část připadne organizaci Lékaři bez hranic.

  • Našli jste v článku chybu?