Menu Zavřít

Realitní společnost České spořitelny

27. 4. 2010
Autor: Euro.cz

Krátce mgr.

Do funkce obchodního ředitele Realitní společnosti České spořitelny (RSČS) nastoupil Miloš Červenka (29). Do RSČS přešel ze společnosti Century21. Červenka dříve pracoval ve společnostech King Sturge a McDonalds ČR a SR.

Tiscali Media Novou marketing & sales manažerkou společnosti Tiscali Media, provozovatele portálu Tiscali.cz, je Kateřina Lundáková. Po studiu Provozně ekonomické fakulty na ČZU působila ve firmě Avery Dennison Zweckform, poslední dva roky pracovala pro investiční server Patria Online.

ŠACHTA & PARTNERS Advokátní kancelář ŠACHTA & PARTNERS rozšířila právní tým o Martinu Svobodovou a Lenku Balkovou. Svobodová vystudovala Právnickou fakultu UK v Praze a pracovala v advokátní kanceláři Varga & Bláhová. Mluví anglicky a německy. Mezi její zájmy patří sport a malování.
Balková absolvovala Právnickou fakultu MU v Brně. V advokacii již pracovala. Mluví anglicky, ve volném čase se věnuje kultuře a turistice.

GfK Czech Funkci PR manažerky a tiskové mluvčí společnosti pro výzkum trhu GfK Czech nově zastává Agáta Jankovská, která se v oblasti PR a marketingu pohybuje již od roku 1997. Byla zaměstnána v poradenské firmě Competitive Edge Advisors, ve společnosti Hochtief VSB, pracovala v agentuře McCann-Erickson Prague. Jankovská hovoří anglicky. Ve volném čase se věnuje dvěma synům, hraje softball, čte populárně naučnou literaturu a sleduje sitcomy.

WT100

Allen & Overy Advokátní kancelář Allen & Overy zvolila Jane Townsendovou do celosvětové správní rady. Townsendová je vedoucí partnerkou pro střední a východní Evropu a pracuje v pražské kanceláři Allen & Overy.

BBH
Andrea Adamcová, Kateřina Vorlíčková a Tomáš Politzer se stali senior právníky pražské pobočky advokátní kanceláře BBH. Adamcová spolupracuje s BBH od roku 2005, Vorlíčková od roku 2007, Politzer od roku 2004.

  • Našli jste v článku chybu?