Menu Zavřít

Reality a energetika. M&M reality bude spolupracovat s E.ON

15. 5. 2018
Autor: Martin Siebert, Euro

Pobočky největší české realitní kanceláře, M&M reality, budou nově nabízet produkty energetické společnosti E.ON. Ta se zároveň stane výhradním dodavatelem služeb a technologií pro developerské projekty holdingu M&M reality.

„Vzhledem k tomu, že lidé mění dodavatele energií velmi často právě při koupi nemovitosti nebo stěhování, chceme jim nabídnout možnost vše vyřešit rychle, najednou a s jedním člověkem, kterému důvěřují, tedy realitním makléřem,“ vysvětlil spolupráci obou společností Václav Krásnický, vedoucí prodeje E.ON Energie.

Na více než 180 pobočkách M&M reality vzniknou plnohodnotná obchodní zastoupení společnosti E.ON. Společné pobočky budou označeny logy obou firem. „V současné době už probíhají školení zaměstnanců našich poboček, tak aby mohli zprostředkovávat prodej produktů společnosti E.ON, a to jak dodávek elektrické energie, tak i zemního plynu,“ uvedl ředitel pro strategii a rozvoj a jediný akcionář společnosti M&M reality Petr Morcinek.

Pobočky nabídnou servis spojený s připojením elektřiny a zemního plynu nejprve domácnostem, postupně se přidá i firemní klientela, která tvoří zhruba 30 procent všech realizovaných obchodů realitní kanceláře. „Každý rok u nás poptává nemovitost okolo 1,2 milionu lidí. Našich 2 500 makléřů uskuteční s potenciálními klienty 500 tisíc prohlídek a zhruba 50 tisíc zákazníků pak přes naši společnost realitní obchod uskuteční. A u všech těchto obchodních příležitostí bude mít E.ON svého obchodního zástupce v podobě našeho makléře,“ dodal Morcinek.

CIF24

M&M reality navíc spouští vlastní developerskou výstavbu, v rámci níž dodá na trh tisíce bytů ročně, a to převážně v menších městech. „I v tomto projektu počítáme se společností E.ON jako s výhradním dodavatelem nejen energií, ale také příslušného technického zázemí nových bytových domů,“ doplňuje Morcinek.

E.ON spolupracuje s M&M reality holding již od loňského roku, kdy se stal hlavním distributorem energií a energeticky šetrných technologií pro vytápění či osvětlení nemovitostí v projektu rekonstrukcí stovek starších bytů s názvem Obnova bytového fondu v ČR. Ten realizují dceřiné společnosti holdingu, M&M Investiční a M&M Development.


  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).