Menu Zavřít

Ředitelské posty nově obsazeny

28. 11. 2006
Autor: Euro.cz

ING Wholesale Banking

ebf - tip - debata

Management ING Wholesale Banking posílili Tomáš Suchomel (41) v pozici ředitele řízení rizik a Radek Mlčák (29) coby finanční ředitel.
Tomáš Suchomel nahradil Hanse Broekhuisena, který se stal součástí týmu ING Wholesale Banking v Rumunsku. Ve funkci šéfa řízení rizik bude Suchomel zodpovídat za řízení a monitoring úvěrových a tržních rizik a riziko protistran. Před nástupem do společnosti krátce působil jako šéf prodejního portfolia v RWE Transgas, za sebou však má více než třináctileté zkušenosti z oblasti analýzy a řízení rizik z řady bankovních domů působících v ČR. Tomáš Suchomel vystudoval obor technologie a management na Dopravní fakultě Pardubické univerzity a získal titul MBA na CMC Graduale School of Business v Chicagu. Hovoří anglicky, je ženatý, má dceru a ve volných chvílích se věnuje sportu, lyžování, posilování. Kromě toho je začínajícím golfistou.
Radek Mlčák působí v ING Wholesale Banking od února loňského roku. Nyní nahradil Sandera Aardooma, který se přesouvá rovněž do Rumunska. Dříve byl Mlčák šéfem oddělení controllingu, v nové funkci je jedním z jeho hlavních cílů být lídrem v kvalitě zpracování a prezentace finančních dat v rámci firmy ve střední a východní Evropě. Radek Mlčák má téměř sedmileté zkušenosti v oblasti financí a řízení rizik v bankovním sektoru. Před příchodem do ING Wholesale Banking působil v PricewaterhouseCoopers. Mlčák vystudoval Vysokou školu ekonomickou, poté britskou ACCA Professional Scheme. Je ženatý, má dvě děti, hovoří anglicky a částečně německy. Ve volném čase se věnuje cestování a sportu – fotbalu, squashi, golfu a volejbalu.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).