Šéfkuchař Robert Loos má mnohaleté zkušenosti z předních pražských restaurací, jako je například La Rotonde, Alcron, a má za sebou stáž pod Gordonem Ramseym. Po letech se z úcty k českým kořenům usadil v České republice, kde dnes vaří v otevřené kuchyni ve Dvoře Perlová voda, takže mu můžete klidně nakukovat pod ruce. Pokud milujete českou „klasiku“, ochutnejte hovězí guláš s chlebem nebo vyhlášená žebra. A zapijte to spodně kvašeným půllitrem Lanýže, který v Perlovce přímo vaří.
Podobné dobroty vám nachystají i na svatební (nebo jakoukoli jinou) oslavu. Řekněte si své ano v altánu na zahradě, hostina je nádherná v podkrovním sále s vysokými stropy a odkrytými trámy a party si užijte v rustikální stodole plné malých světýlek. Často manželé řeší, aby se měli i hosté jak zabavit, když se oni budou například zrovna fotit. O to nemějte obavy. Na zahradě mohou skočit do bazénu, povozit se na lodičce na přírodním biotopickém jezírku nebo si zatím zahrají malou kopanou. Sama jsem tu takovou slavnost zažila a vše od personálu, co se o nás staral, přes prostředí až po raut a večerní grilování bylo perfektní. Navíc ve Dvoře Perlová voda se vyspí klidně i 100 lidí, takže nemusíte řešit odvoz domů pro všechny přátele, babičky a dědečky. Užijete si tu ale i bez svateb a oslav. Mají tu útulné wellness s vířivkou, finskou saunou nebo infrasaunou.
Za vyzkoušení rozhodně stojí solná nebo bylinná koupel v samostatně stojících dřevěných vanách. Dopřát si můžete medovou masáž, bahenní zábal z Mrtvého moře, celotělový peeling z mořské soli a máty nebo zpevňující zábal určený především pro ženy.
Kostelec nad Ohří 13, 413 01 Budyně nad Ohří