Menu Zavřít

Reorganizace, a tedy noví šéfové

12. 4. 2006
Autor: Euro.cz

DHL

KL24

PRAHA (nad) - V souvislosti s implementací New Finance Organisation přistoupila firma DHL Express Czech Republic k organizační změně, bylo odděleno řízení Finance operations a Controllingu. Za finanční procesy ve střední Evropě nese nově odpovědnost Radomír Rusek, který doposud působil jako finanční ředitel a jednatel. Do pozice chief finance officer a zároveň šéfa nově vzniklého úseku Controlling & IFRS přichází Simon Quinn, který naposledy zastával post ve vedení regionu střední Evropy.
Rusek (51) vystudoval ekonomii na Dopravní univerzitě v Žilině. V DHL Express a DHL Logistics odpovídal za účetnictví, finance, controlling, daně, administrativy, real estate, právní služby a Management Quality a životního prostředí. Rusek působil šest let jako jednatel a výkonný ředitel společnosti ZAS, poté pět let jako finanční ředitel a člen představenstva firmy Danzas. Je ženatý a má tři děti. Mezi jeho koníčky patří jachting, plávání, cyklistika a lyžování. Rád poslouchá hudbu, cestuje nebo zahradničí.
Quinn (31) pochází ze Spojeného království. Vystudoval Strathclyde University v Glasgow. V oboru financí má desetiletou praxi, přičemž osm let pracoval pro společnosti z odvětví přepravy a logistiky. Pět let strávil na provozních pozicích a tři roky na řídících místech. Ve skupině Deutsche Post World Net, jejíž je DHL součástí, působí od roku 2002. Je ženatý. K jeho zájmům patří cestování a vaření.

  • Našli jste v článku chybu?