Menu Zavřít

Rodinné typy

21. 10. 2004
Autor: Euro.cz

Miloš Večeřa, Ivan Horák.

MMF24

PRAHA (hns) - ČSOB pozměnila strukturu útvaru syndikovaných úvěrů. Chce posílit postavení banky v oblasti multilaterálního financování (syndikované a klubové úvěry, ko-financování). Novým ředitelem útvaru syndikovaných úvěrů se stal Miloš Večeřa (44), jeho zástupcem s odpovědností za strukturování a distribuci je Ivan Horák (51).
Večeřa přešel do ČSOB z francouzské CALYON Bank (dříve Credit Lyonnais). Před svým dvouletým působením v oddělení specializovaného financování v CALYON pracoval v letech 1996 až 2002 v Mezinárodní finanční korporaci (IFC) ze Skupiny Světové banky jako vedoucí regionální mise pro ČR a SR. Před tím byl šest let v Chase Manhattan Bank ve Vídni, New Yorku a Praze, naposledy jako vedoucí zastoupení banky pro ČR a SR. Vystudoval obor ekonomika průmyslu na Vysoké škole ekonomické (VŠE) v Praze. Svůj volný čas věnuje rodině, tenisu a cestování.
Horák je v ČSOB od roku 1974. Věnoval se problematice mezistátních a mezibankovních platebních a úvěrových vztahů, financování dovozu a exportnímu financování. Absolvoval Obchodní fakultu VŠE, obor ekonomika zahraničního obchodu. K jeho zálibám patří ty, které může sdílet s rodinou - příroda, zahrada a rekreační sport.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).