Menu Zavřít

S krikeťákem na podvodníky

24. 4. 2002
Autor: Euro.cz

Sirshar Qureshi

KL24

PRAHA (tpk) – Pražský tým poradenské společnosti PricewaterhouseCoopers byl v oddělení Forenzních služeb pro střední a východní Evropu posílen o senior manažera Sirshara Qureshiho (31). Ten je odborníkem na prevenci a vyšetřování podvodů a jeho hlavním úkolem v České republice bude přispět k dalšímu rozšíření aktivit oddělení Forenzních služeb v oblasti vyšetřování a vedení sporů.
Qureshi vystudoval průmyslovou ekonomii a je členem Institutu kvalifikovaných účetních v Anglii a Walesu. Před nástupem do pražské pobočky PricewaterhouseCoopers pracoval pět let v londýnské kanceláři společnosti a zabýval se řešením sporů a problémů spjatých s podvodnou činností. Je především odborníkem na prevenci a potírání praní špinavých peněz, zneužívání informací v obchodním styku a vyšetřování podvodů. Rovněž působil dva roky na ministerstvu obchodu a průmyslu Velké Británie jako vládní vyšetřovatel.
Sirshar Qureshi se ve volném čase věnuje sportu, zejména pozemnímu hokeji, kriketu, squashi a badmintonu.
Oddělení Forenzních služeb společnosti PricewaterhouseCoopers se specializuje na vyšetřování a řešení finančních sporů v Evropě i ve světě. Jenom v Evropě pracují v tomto týmu dvě stovky forenzních specialistů, finančních vyšetřovatelů a odborníků na různá průmyslová odvětví, kteří asistují právníkům a společnostem při vedení a řešení sporů a uplatňování pojistných nároků.

  • Našli jste v článku chybu?