Menu Zavřít

S novým šéfem k vyššímu růstu

7. 10. 2011
Autor: Euro.cz

mBank

EBF24

Pro další rozvoj potřebuje mBank manažera se znalostí místního prostředí. Rozhodlo tak představenstvo vlastníka internetové banky, polské BRE Bank. Novým generálním ředitelem pro Česko a Slovensko se proto od října stal Roman Truhlář.
„Budu se snažit zvýraznit úspěch mBank na trhu a s velkorysým příslibem podpory varšavské centrály by tomu nemělo nic stát v cestě. Nechceme otvírat neefektivní síť poboček, nebudeme experimentovat v nejisté době. Důležitá je spokojenost našich klientů a nabídka jednoduchých a srozumitelných produktů. Budeme zdokonalovat služby a udržovat atraktivní cenovou úroveň,“ uvedl čtyřiačtyřicetiletý Truhlář, který do mBank přichází z ČSOB. Tam byl jedním z autorů konceptu produktové řady Era. Před tím prošel rovněž ING a Citibank.
Truhlář ve vedení střídá Poláka Janusze Mieloszyka, který byl řízením banky pověřen poslední dva roky. Na českém trhu působí mBank necelé čtyři roky a za tu dobu získala téměř 400 tisíc klientů. Roste jí také konkurence, s podobným konceptem přišly nedávno Zuno Bank a Air Bank.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).