Menu Zavřít

Sedmero jmenovaných

4. 9. 2007
Autor: Euro.cz

PricewaterhouseCoopers

EBF24

Poradenská společnost PricewaterhouseCoopers (PwC) jmenovala Lenku Mrázovou a Marka Romancova řediteli v oddělení daňových a právních služeb. Věra Výtvarová, Jiří Posker, Jiří Zouhar, Václav Prýmek a Milan Zelený byli kromě toho jmenováni řediteli v oddělení auditorských služeb.
Lenka Mrázová bude zodpovědná zejména za poradenství související s přípravou daňových přiznání právnických osob a za vedení finančního a mzdového účetnictví. V oblasti daňového poradenství působí již více než patnáct let. Soustřeďuje se zejména na daňové poradenství pro příchozí investory do České republiky a přípravu přiznání k daním z příjmů právnických osob. Vystudovala Vysokou školu ekonomickou a je členkou Komory daňových poradců ČR a Komory auditorů ČR.
Marek Romancov bude zodpovědný za daňové poradenství v oblasti transferových cen, zaměří se zejména na společnosti působící v odvětví automobilového průmyslu. Daňovým poradenstvím se zabývá přes deset let, hlavně problematikou transferových cen. Romancov je absolventem ekonomie na Fakultě sociálních věd UK, daňovým poradcem a členem Asociace certifikovaných účetních.
Věra Výtvarová bude zodpovídat za klienty z řad nadnárodních i domácích výrobních a obchodních společností a společností poskytujících služby. Kromě provádění statutárních auditů se zaměří na služby související s ověřením finančních výkazů sestavených podle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví (IFRS) a návazné konzultace a vzdělávací programy. Výtvarová vystudovala Vysokou školu ekonomickou a je členkou České komory auditorů a Asociace certifikovaných účetních ve Velké Británii.
Jiří Posker vede od roku 2002 ostravskou kancelář PricewaterhouseCoopers. I nadále bude zodpovědný za poskytování auditorských a poradenských služeb klientům podnikajícím především ve spotřebitelských a průmyslových odvětvích, a to zejména na Moravě. Vystudoval Ekonomickou fakultu Vysoké školy technické v Ostravě a je kvalifikovaný statutární auditor zapsaný v Komoře auditorů České republiky.
Jiří Zouhar bude nadále zodpovědný za služby pro klienty působící zejména v odvětví průmyslové výroby a obchodu a navíc i za poskytování poradenství v oblasti účetních standardů Spojených států amerických společnostem působícím ve střední a východní Evropě. Zouhar je absolventem Vysoké školy ekonomické, členem Komory auditorů ČR, Komory certifikovaných účetních ve Velké Británii a Spojených státech amerických.
Václav Prýmek bude mít na starost poskytování účetního poradenství strategickým klientům podnikajícím v oblasti plynárenství a technologií. Vystudoval Vysokou školu ekonomickou a je členem Asociace certifikovaných účetních ve Velké Británii a České komory auditorů.
Milan Zelený bude zodpovědný za účetní poradenství českým klientům a také za poradenství při vykazování podnikových kombinací podle IFRS ve střední a východní Evropě. Zelený vede pražskou skupinu účetních poradců.
Absolvoval Stavební fakultu ČVUT a je členem Asociace certifikovaných účetních ve Velké Británii.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).