Menu Zavřít

Šéfové z celého světa

29. 8. 2006
Autor: Euro.cz

International SOS Assistance (CZ)

PRAHA (nad) - Regionální pobočka pro střední a východní Evropu asistenční společnosti International SOS Assistance posílila svůj tým v rámci vybudování Evropského střediska sdílených služeb. Mads E. Fischer nastoupil na pozici ředitele globální asistenční sítě pro evropský region. Původem Dán žije v České republice od roku 1995, kde působil ve společnosti European Travel Insurance, poslední čtyři roky jako generální ředitel asistenční společnosti EuroAlarm Prague. Fischer vystudoval Esbjerg Technical Academy a Varde Business Academy v Dánsku, hovoří dánsky, anglicky, německy a česky. Je ženatý a má jedno dítě.
Z International SOS kanceláře v Jakartě do Prahy nastoupil Kanaďan Colin Gilbert. Z pražské kanceláře bude řídit manažery asistenčních center z celé Evropy. Gilbert vystudoval zdravotní obor na University of Baltimore Maryland a pracovní zkušenosti na lékařské i manažerské úrovni získal v letecké záchranné společnosti Skyservice Life. V posledních šesti letech byl ředitelem rozvoje asistenčních služeb u sesterských společností CanAssistance a Ontario Blue Gross. Ve volném čase se věnuje golfu, hokeji, tenisu a vaření.
Nicholas Taylor přichází do Prahy z londýnské pobočky International SOS, kde zastával funkci manažera likvidace pojistných událostí. V Praze se jeho odpovědnost rozšíří na oblast celé Evropy v rámci likvidace pojistných událostí pojišťoven, firemních a vládních klientů. Profesní zkušenosti nabyl také u Allianz pojišťovny v Austrálii. Taylor studoval na University of Monash a Securities Institute of Australlia v Melbourne. Ve volném čase se věnuje fotbalu, golfu a potápění, zajímá se o historii a kulturu Latinské Ameriky.

  • Našli jste v článku chybu?