Menu Zavřít

Slučovalo se a povyšovalo

17. 2. 2005
Autor: Euro.cz

Jiří Němeček

PRAHA (hž) - Intentia, globální dodavatel podnikových řešení pro firmy, jejichž činnost zahrnuje výrobu, distribuci a údržbu, ohlásila novou strategii pro své středoevropské aktivity. Na jejím počátku je sloučení dvou původně samostatných regionů do jedné Středoevropské obchodní skupiny. Restrukturalizovanou skupinu povede nový manažerský tým.
Funkci country managera pro Českou republiku a Slovensko bude zastává Jiří Němeček (33). Vystudoval ČVUT, Fakultu elektrotechnickou a ve společnosti Intentia CZ působí již desátým rokem. Pracoval řadu let jako konzultant a vedoucí projektů, od loňského roku je ředitel oddělení profesionálních služeb a zároveň je členem představenstva.
Za získávání nových klientů ve střední Evropě bude odpovídat Alun Baker, ředitel pro nový byznys. Péče o klienty bude podléhat řízení dvou manažerů – Jürgena Richtera (ředitele prodeje, Central Europe East) a Owena Turnera (ředitele prodeje Central Europe West). Marcus Tronich se stal nejen country managerem pro Rakousko a Švýcarsko, ale také ředitelem pro oblast služeb v regionu Central Europe East. Stejnou funkci pro region Central Europe West převzal Andre Sliedrecht.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).