Menu Zavřít

Společnost

22. 10. 2018
Autor: Euro.cz

Rolls-Royce Cullinan byl představen v Praze V České republice se poprvé představil nový Rolls-Royce Cullinan. Jen několik měsíců po světové online premiéře se vůz ukázal veřejnosti v pražském showroomu Rolls-Royce Motor Cars Prague v Pařížské ulici. První terénní Rolls-Royce se zvýšenou karoserií je pojmenovaný po největším diamantu v historii. Na snímku Eva Kadlecová a Karel Kadlec, majitel zastoupení značky Rolls-Royce Motor Cars Prague.

Společnost Renomia oslavila 25 let na trhu

Společnost Renomia oslavila 25 let od svého založení. V rámci oslav se připomněla i bezmála dvacetiletá spolupráce s nadací Terezy Maxové dětem. Jiřina Nepalová, ředitelka společnosti Renomia, na akci předala patronce nadace, Tereze Maxové, šek na podporu nadační činnosti, jejíž cílem je umožnit každému dítěti vyrůstat v rodině.

Globus předal tři mikrobusy handicapovaným

Globus předal tři velkoprostorové vozy Kontu Bariéry pro spolky Lipka z Havířova, Cesta bez bariér z Prostějova a Pestrá z Prahy. Celkem tak Globus za 16 let spolupráce věnoval organizacím Konta Bariéry 77 aut. Na snímku zleva Rita Gabrielová, vedoucí komunikace Globusu, Božena Jirků, ředitelka Konta Bariéry, vpředu Michal Práger, ředitel organizace Pestrá, Karel Zeman, ředitel HM Globus Černý Most, Petr Svoboda, business development director firmy Ford.

Microsoft ocenil partnery, kteří pomáhají měnit Česko a Slovensko

Celkem šestnáct řešení od partnerů z České republiky a Slovenska v deseti kategoriích získalo ocenění v jubilejním dvacátém ročníku Microsoft Awards 2018. Ocenění vyzdvihuje nejlepší a nejinovativnější projekty pro zákazníky realizované partnery Microsoftu v Česku a na Slovensku, zároveň chce inspirovat i ostatní zákazníky.

Manifesto Market na podzim

Letos otevřený Manifesto Market, který dostal Prahu na stránky The New York Times, zůstane v provozu po celý podzim, než se promění v nevídaný vánoční trh. Renomovaný italský šéfkuchař Matteo de Carli se zkušeností z Cipriani v New Yorku, dublinského Four Seasons a pražské restaurace Casa de Carli právě v Manifestu otevírá novou kuchyni Ryba je Ryba, a rozšíří tak různorodou nabídku jídla dostupného v Manifestu o rybí speciality.

Mladá fronta pokřtila Encyklopedii zdravotnického humoru

CIF24

Slavnostní křest knihy se konal 24. září 2018 ve Fausťáku - Akademickém klubu 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy, a to za účasti autorů docenta Pavla Kasala a profesora Štěpána Svačiny. Kmotrem knihy byl docent Martin Vokurka, proděkan 1. lékařské fakulty Univerzity Karlovy. Autoři přítomným hostům přečetli úryvky z několika kapitol knihy a následnou autogramiádou je provedla šéfredaktorka divize Medical Services Michaela Lízlerová.

  • Našli jste v článku chybu?