Menu Zavřít

Společnost 49

30. 11. 2010
Autor: Euro.cz

Společnost

Dobrá vůle vynesla 910 tisíc. Advokátní kancelář Kocián Šolc Balaštík (KŠB) uspořádala 21. listopadu 2010 v kostele sv. Šimona a Judy v Praze koncert dobré vůle. Výtěžek ve výši 910 tisíc korun půjde na projekty Senior Výboru dobré vůle – Nadace Olgy Havlové (VDV). Benefičního koncertu se zúčastnili partneři advokátní kanceláře KŠB Dagmar Dubecká a Martin Šolc (na snímku). Letošní koncert byl již šestnáctý v pořadí. Tyto koncerty za šestnáct let vynesly částku 17 651 236 korun. Advokátní kancelář KŠB obdržela v roce 2008 za dlouholetou pomoc VDV prestižní Cenu Via Bona.

WT100

Srdce na dlani pošesté. Společnosti Dell Computer a Oracle slavily již pošesté Vánoce spolu s dětmi z dětských domovů, které mají pod patronátem v rámci svého Nadačního fondu Srdce na dlani. Hosty v Národním domě na Vinohradech 24. listopadu přivítali generální ředitelé (zleva) Zdeněk Pilz (Oracle) a Jiří Kysela (Dell Computer). V průběhu večera měli hosté možnost podpořit nadační fond zakoupením výrobků dětí z dětských domovů i přímými finančními dary. Během několika hodin se podařilo nashromáždit více než 180 tisíc korun.

Svatomartinské hodování s bankou. LBBW Bank uspořádala 11. listopadu 2010 pro své obchodní partnery a významné klienty svatomartinské hodování v prostorách gurmánské restaurace Borgo Agrese v Brně. Večera se zúčastnil i herec Bolek Polívka (vlevo), jehož divadlo banka dlouhodobě podporuje. Na snímku s Gernotem Daumannem, předsedou představenstva LBBW Bank.

  • Našli jste v článku chybu?