Menu Zavřít

Společnost Accenture sezvala do Prahy světové špičky v oblasti digitálních inovací

25. 3. 2019
Autor: Euro.cz

Praha přivítala přední experty udávající trendy v oblasti digitálních řešení, která umožňují předním firmám přinášet lepší zákaznické zkušenosti a posílit tak svou konkurenceschopnost.

Společnost Accenture, jejíž součástí je i největší digitální agentura na světě Accenture Interactive, uspořádala 12. března v pražském Dox+ konferenci Digital Data Experience. Mezi přednášejícími se objevili špičkové osobnosti tuzemské a světové scény i zástupci digitálních a inovačních oddělení klíčových firem svých oborů.

Hosté si z úst expertů vyslechli nejaktuálnější zkušenosti a případové studie v této oblasti, stejně tak názory na nejnovější trendy. Se všemi přednášejícími pak mohli v příjemném prostředí diskutovat a také zhlédnout dema realizací inovativních byznysových aplikací.

Na konferenci se tak potkali nejenom čelní zástupci Accenture, kteří mimo jiné obdrželi Cannes Grand Prix a podle Everest Group jsou pro letošní rok světovými lídry pro digitální služby, ale i dalších velkých společností, jako jsou například největší italská banka Intesa Sanpaolo, Škoda Auto, Sanofi či T-Mobile Czech Republic a Slovak Telekom. •

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).