Menu Zavřít

Trekk z Frankfurtu

16. 4. 2003
Autor: Euro.cz

Dana Schweigelová

KL24

PRAHA (tpk) – Posilou v týmu advokátní kanceláře Glatzová & Co. se tento měsíc stala Dana Schweigelová (30). Advokátka, která absolvovala Právnickou fakultu Univerzity Karlovy a v letech 1996 až 1997 studovala na University of Oxford, se specializuje na oblast kapitálových trhů, finanční a bankovní právo s hlavním zaměřením na strukturované financování, ABS (asset backed securities; securitisation), kreditní deriváty a pravidla kapitálové přiměřenosti bank.
Schweigelová před nástupem ke Glatzová & Co. pracovala pro německou advokátní kancelář Hengeler Mueller ve Frankfurtu nad Mohanem, kde zastávala funkci senior associate pro ABS. V roce 2001 byla na roční stáži u Slaughter and May v Londýně, v jejímž průběhu pracovala ve finanční skupině na strukturovaných úvěrech pro dlužníky z oblasti telekomunikací jakož i na britských ABS transakcích a na úvěrech pro východoevropské státy či státní instituce.
Dana Schweigelová hovoří anglicky a německy. Najde-li si volnou chvíli, ráda se věnuje sportu, hlavně trekkingu a lyžování. Je vdaná.
Advokátní kancelář Glatzová & Co. byla založena v roce 1994 a v současné době zaměstnává čtyřiadvacet právníků.

  • Našli jste v článku chybu?