Menu Zavřít

Trojí povýšení

5. 6. 2007
Autor: Euro.cz

Cushman & Wakefield

WT100

James Chapman, Jan Kotrbáček a Jiří Kristek byli povýšeni do pozice associate partner v poradenské firmě v oblasti realit Cushman & Wakefield (C&W). Dosažení úrovně associate je prvním krokem ke jmenování partnerem firmy.
Jan Kotrbáček vede tým, který se zabývá pronájmem obchodních jednotek v centrech měst. Na této pozici působí od července 2002. Do Cushman & Wakefield nastoupil v září 2001 po tříletém studiu marketingu a managementu v Austrálii. Kotrbáček je členem komise SPNM, která se snaží zlepšit obchodní prostředí v Praze 1. Mezi jeho koníčky patří především outdoorové sporty, jako cyklistika, horolezectví nebo plavání, a hlavně rodina.
James Chapman je vedoucím investičního týmu, do C&W nastoupil v červenci 2001. Kromě Prahy působil také v londýnském týmu, kde se specializoval na průmyslové nemovitosti. Chapman vystudoval na Nottingham Trent University obor management realit. Má rád lyžování, hraje squash a fotbal.
Jiří Kristek je vedoucím týmu Retail Warehouse, který se specializuje na pronájem velkoplošných obchodních jednotek. Absolvent obchodní akademie do společnosti nastoupil v roce 2000 již se zkušenostmi z oblasti marketingu, které získal během čtyřleté praxe ve firmě Sentrax. Mezi jeho záliby patří sport (tenis, badminton a lyžování), kvalitní vína a dobré jídlo.

  • Našli jste v článku chybu?