Menu Zavřít

Velký třesk v logistice

29. 3. 2006
Autor: Euro.cz

C.S. Cargo

WT100

PRAHA (nad) - Společnost C.S. CARGO, jedna z pěti největších logistických firem v České republice, vytvořila novou holdingovou strukturu. Vznikl C.S. CARGO Holding N.V. se stoprocentně vlastněnými dceřinými společnostmi C.S. CARGO, a. s. (působí v ČR), C.S. CARGO, s. r. o. (působí na Slovensku), a C.S. Cargo Ltd. (pobočka v Rusku).
V pozici generálního ředitele skupiny C.S.Cargo nadále působí Petr Žejdlík (32), nově však z postu ředitele C.S. CARGO Holding N.V. a zodpovídá za chod celé skupiny. Žejdlík přišel do firmy v srpnu 2005 z LogikyCMG, kde zastával funkci komerčního ředitele pro střední a východní Evropu. Absolvoval inženýrské studium na Vysoké škole ekonomické v Praze a dále pak postgraduální studium na Graduate School of Business Chicago University. Je ženatý, hovoří anglicky a německy, k jeho koníčkům patří rodina, golf a cyklistika.
Do funkce ředitele C.S. CARGO, a. s., operující v České republice, byl jmenován Jan Šmídek (38), který dosud působil jako ředitel logistického centra C.S. CARGO v Liberci. Do společnosti přišel z DHL International Czech Republic, kde pracoval v letech 1994 až 2001, naposledy jako major account manager se zodpovědností za obchodní činnost, péči o klíčové zákazníky, vedení prodejního týmu a tvorbu cenové politiky. Šmídek absolvoval Střední průmyslovou školu strojní a elektrotechnickou v Liberci, je ženatý, zajímá se o fotbal, lyžování a cyklistiku.

  • Našli jste v článku chybu?