Menu Zavřít

veřejné zakázky

19. 6. 2006
Autor: Euro.cz

Nové počítače koupí Jihočeská univerzita. Ve veřejné soutěži hledá dodavatele dvou konfigurací v celkovém počtu 300 kusů ročně. Součástí smlouvy na dobu neurčitou bude i záruční a pozáruční servis. Komplexní servis zdravotnického prádla a ochranných pracovních oděvů je předmětem veřejné zakázky, vypsané příspěvkovou organizací Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj.

  • Nové počítače koupí Jihočeská univerzita. Ve veřejné soutěži hledá dodavatele dvou konfigurací v celkovém počtu 300 kusů ročně. Součástí smlouvy na dobu neurčitou bude i záruční a pozáruční servis.
  • Komplexní servis zdravotnického prádla a ochranných pracovních oděvů je předmětem veřejné zakázky, vypsané příspěvkovou organizací Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj. Součástí je také pořízení více než 70 tisíc kusů oděvů. Smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou. 

    • Rekonstrukci a dostavbu znojemské nemocnice zajistí vítěz výběrového řízení. V něm se jedná o stavební a technologické části stavby včetně dodávky lékařské technologie. Předpokládaná cena první etapy činí téměř 298 milionů korun bez DPH.

    Výměnu oken a dveří v několika objektech plánuje radnice městské části Praha 6. Jedná se o budovy v Rooseveltově a Terronské ulici v Bubenči. Předpokládaná cena zakázky činí 30 milionů korun.

    • O outsourcingové služby v oblasti zajištění bezpečnosti, dostupnosti a správy infrastruktury ICT má zájem Správa státních hmotných rezerv.

    O instalaci klimatizace ve svém pražském ústředí má zájem Český statistický úřad. Budova má jedenáct nadzemních podlaží.

    • Turistické brožury poptává odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu magistrátu hlavního města Prahy. Zájemce musí být schopen zhotovit a dodat ucelenou řadu turistickoinformačních a propagačních brožur v českém jazyce a cizojazyčných mutacích (anglicky, německy, francouzsky, italsky, španělsky, rusky) v jednotné koncepci . Plnění zakázky se uskuteční po dobu čtyř let počínaje začátkem letošního listopadu.

    Dům s pečovatelskou službou vznikne v Horní Vltavici na Vimpersku. Obecní úřad nyní hledá firmu, která provede rekonstrukci stávajícího rozestavěného objektu na dům s 25 bezbariérovými byty. Bourací práce se týkají i nosných konstrukcí. Součástí je zřízení vnitřního výtahu či vybudování vodovodní, kanalizační a elektro přípojky.

    • Výstavbu sportovní haly chce letos v září zahájit obec Předměřice nad Labem. Obestavěný prostor přesahuje 12,8 tisíce metrů čtverečních. Vybraná firma uskuteční stavební práce za více než 46,5 milionu korun.

    Výstavbu domu s 36 nájemními byty zajistí firma, kterou vybere radnice v Hrádku nad Nisou. Výstavba objektů v ulici 1. máje přijde na 40 milionů korun.

    • Poradenských, rekvalifikačních a motivačních aktivit se týká veřejná zakázka, vypsaná Úřadem práce v Karlových Varech. Cílem je podpoření dlouhodobě nezaměstnaných osob tak, aby se zvýšila jejich zaměstnatelnost. Do projektu s názvem Návrat do práce v Karlovarském kraji má vstoupit minimálně 210 osob, z toho přinejmenším polovina má získat zaměstnání.
    • Dodávka teplých pokrmů pro pacienty a poskytování stravovacích služeb zaměstnancům jsou předmětem veřejné zakázky chystané akciovou společností Nemocnice České Budějovice. V další (samostatné) zakázce pak chce nemocnice najít dodavatele studených jídel (snídaní a večeří) pro pacienty. Podrobnosti mají být známy až na konci července.
    • Rekonstrukci mateřské školy v Bezové ulici připravuje Městská část Praha 4. Součástí je modernizace stravovacího provozu, rekonstrukce rozvodů plynu, výměna oken a zateplení obvodového pláště, oprava střechy či demontáž azbestových desek. Akce za zhruba 40 milionů korun by měla skončit v květnu příštího roku.
  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).