Menu Zavřít

Všechno pro expanzi

15. 9. 2005
Autor: Euro.cz

Petr Žejdlík, David Růžička

WT100

PRAHA (nad) - Logistická společnost C.S.CARGO jmenovala nového generálního ředitele a ředitele logistiky. Jejich úkolem je posílit expanzi firmy v regionu střední a východní Evropy a rozvíjet další logistické služby.
Generálním ředitelem firmy se stal Petr Žejdlík (32), který bude současně navržen na funkci místopředsedy představenstva. Žejdlík přichází z LogikyCMG, kde zastával funkci komerčního ředitele pro střední a východní Evropu. Absolvoval Vysokou školu ekonomické v Praze a postgraduální studium na Graduate School of Business Chicago University. Petr Žejdlík je ženatý, hovoří anglicky a německy, k jeho koníčkům patří rodina, golf a cyklistika.
Nový ředitel logistiky David Růžička (32) přichází ze společnosti UPS Supply Chain Solutions, kde vykonával funkci manažera logistických služeb. Stejně jako Žejdlík bude jmenován členem představenstva společnosti. Růžička je absolventem Vysoké škole ekonomické v Praze. Je ženatý, hovoří anglicky a německy, zajímá se o cestování a outdoorové sporty.

  • Našli jste v článku chybu?