To, že jedeme za dobrým jídlem, jsme věděli, ale že v Soběsukách vytvořili tak krásný areál, nás velmi mile překvapilo.
Hned při příchodu do restaurace je jasné, proč se sem jezdí z blízka i z daleka. Nový interiér se vyrovná těm nejstylovějším restauracím, skrz velké okno vidíte přímo pod ruce kuchařů a personál se vám bude věnovat s největší péčí. Představí menu, doporučí a trpělivě vysvětlí vše, na co se budete ptát. Hrdě se tu hlásí k hnutí slow food, což znamená, že se tu vaří poctivě jen z tuzemských surovin.
V patře pak najdete sedm venkovsky laděných pokojíků, ve kterých si po vydatném jídle krásně odpočinete. Míst, kde po snídani, obědě nebo večeři relaxovat, je na Angusfarm ale více. V patře, kde je penzion, najdete vnitřní lounge i venkovní terásku, ze které se dostanete na rozhlehlou zahradu.
Jakmile sejdete po dřevených schůdcích dolů, ocitnete se v úplně jiném světě. I proto se hodně lidí rozhodne právě na Angusfarm uspořádat svatbu nebo rodinné setkání. Místní stodola je na to jako dělaná – nově v ní otevřeli i malý sklípek, takže se máte i kde schovat před rozjařenou společností. Navíc je vše vybudované pouze z přírodních materiálů, například omítka je hliněná s příměsí levandule.
Pokud vám bude přát počasí, dejte si na zahradě sklenku vínka, natáhněte se na trávu nebo si sedněte k jezírku, kde plavou kapři. Pro ty akčnější jsou připravená krásná kola, na kterých můžete objevovat okolí – co třeba malý výlet do Nepomuku?
Než odjedete, nezapomeňte si nakoupit – maso podle speciálních požadavků si objednejte dopředu nebo se spolehněte na to, co právě nabízejí. My jsme odjížděli se špekáčky, utopenci a hlavně s vynikajícími místními párečky se 100procentním obsahem masa.