Slavnostní vyhlášení výsledků gastronomické ročenky týdeníku Euro Top restaurace 2018 proběhlo předposlední červnový čtvrtek v prostorách Muzea pražského vodárenství v Podolské vodárně, které pro tyto účely poskytl tradiční hlavní partner publikace - skupina Veolia. Top restaurace 2018 jsou rozděleny do sedmi kategorií. S výjimkou „mimopražských restaurací“ má každá kategorie deset míst.
Mimopražských podniků jsme vybrali rovnou dvacet, abyste na cestách nemuseli složitě pátrat, kde se zastavit na kvalitní jídlo.
V nejprestižnější kategorii fine diningu obsadil první příčku olomoucký Entrée Restaurant. V těsném závěsu následují dva pražské podniky -La Degustation Bohéme Bourgeoise a Field. Přehled nejlepších podniků v Česku a jejich recenze najdete v obsáhlé 150stránkové ročence Top restaurace 2018, která vyšla spolu s letním dvojčíslem týdeníku Euro. 9 RED