Menu Zavřít

Vytrvalost vynesla křeslo

3. 3. 2003
Autor: Euro.cz

Jaroslav Kulhánek, Martin Janovsky

MMF24

PRAHA (tpk) – Na post předsedy představenstva a generálního ředitele Pojišťovny České spořitelny 25. února letošního roku nastoupil Jaroslav Kulhánek, dosavadní místopředseda představenstva a ředitel finančního úseku. Místopředsedou představenstva se stal Martin Janovsky, který ve společnosti dosud zastával funkci člena představenstva a ředitele úseku bankopojištění a marketingu.
Kulhánek je absolventem Vysoké školy ekonomické. V Pojišťovně České spořitelny působí od roku 1994, kdy nastoupil na pozici ředitele ekonomického úseku. V roce 1995 se potom stal členem představenstva. Dosavadní post místopředsedy představenstva a ředitele finančního úseku zastával od roku 2001.
Janovsky získal zkušenosti s rozvojem prodeje pojištění prostřednictvím bankovní sítě v Rakousku, kde pracoval ve finanční skupině Creditanstalt. Od dubna roku 2001 působil z pověření rakouského akcionáře (S-Versicherung) jako poradce Pojišťovny České spořitelny pro vytvoření systému bankopojištění prostřednictvím České spořitelny a od května loňského roku působil v pozici člena představenstva Pojišťovny České spořitelny.
Představenstvo Pojišťovny České spořitelny má tři členy. Třetím členem představenstva je Karel Veselý, absolvent Vysoké školy zemědělské, který v pojišťovně působí od roku 1993 a post člena představenstva zastává od března roku 2001.
Pojišťovna České spořitelny je podle objemu předepsaného pojistného čtvrtou největší pojišťovnou na českém trhu.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).