Menu Zavřít

Whisky koníčkem

27. 3. 2002
Autor: Euro.cz

Jindřich Lacko

PRAHA (tpk) - Jindřich Lacko (52) posílil od poloviny března tohoto roku tým public relations agentury GCI Praha jako strategický konzultant. Jeho hlavním úkolem bude podílet se na tvorbě komunikačních koncepcí, rozvoji mezinárodních kontaktů a odbornosti v rámci nadnárodní sítě GCI GROUP, na jednáních s novými klienty a jako seniorní poradce se zapojí do činnosti jednotlivých týmů agentury.
Lacko se public relations profesionálně věnuje již 29 let. V letech 1991 až 1999 působil v agenturách Burson-Marsteller, Pragma Communications a GCI Praha. Poté jako nezávislý konzultant pomáhal společnosti Contactel při rozvoji jejích PR aktivit na českém trhu. V roce 1995 stál u zrodu Asociace PR agentur v ČR (APRA). Asociace ocenila jeho dlouholeté zásluhy o rozvoj oboru a v roce 2000 ho jmenovala svým čestným členem. Je ředitelem kursu London School of Public Relations (LSPR) pro Českou republiku. O svém oboru pravidelně publikuje a přednáší na Vysoké škole ekonomické v Praze, v LSPR a dalších kursech.
Jindřich Lacko hovoří anglicky, německy, rusky a pasivně francouzsky. Mezi jeho záliby patří historie, sport, skotská whisky a dobré víno.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).