Menu Zavřít

Xerox se stal společností roku pro pracovní barevné tiskárny

8. 10. 2010
Autor: profit

Společnost Xerox byla jmenována „Společností roku“ a „Celkovým vítězem“ v kategorii pracovních barevných tiskáren v průzkumu časopisu CRN Magazine společnosti Everything Channel. CRN Magazine je přední oborovou publikací a internetovým portálem pro VAR (value-added-resellers), poskytovatele řešení a další distribuční profesionály.

Autor: Xerox

V průzkumu mezi více než 3700 poskytovateli řešení získal Xerox nejvyšší hodnocení za podporu a partnerství a překonal všechny konkurenty v kategorii pracovních barevných tiskáren. Výsledky vycházejí z hodnocení spokojenosti prodejců v 18 kategoriích výrobků a služeb.

Již 25 let žádáme poskytovatele řešení, aby ohodnotili prodejce podle jejich distribučních aktivit a podle jejich výjimečnosti v poskytování špičkových služeb. Tím identifikujeme skutečné lídry v distribuci. Získání CRN Annual Report Card je jedním z nejprestižnějších ocenění v oblasti IT distribuce a my gratulujeme Xeroxu, že to dokázal,“ řekla Kelley Damore, viceprezidentka a redakční ředitelka Everything Channel.

Xerox pomáhá distributorům po celém světě rozvíjet jejich podnikání prostřednictvím široké škály výrobků a programů, jako je například PagePack® 3.0, sada programů pro řízené tiskové služby, která pomáhá partnerům ve snižování nákladů a zvyšování produktivity jejich zákazníků.

Tento poslední úspěch od Everything Channel navazuje na řadu předcházejících ocenění, jako je například:

- „CRN Channel Chiefs“ udělené Garymu Gillamovi, viceprezidentovi pro distribuci pro severní Ameriku společnosti Xerox

- „Five-star Recognition“ v přehledu distribučních partnerských programů;

MMF24

- „2010 Channel Champion“ v kategorii pracovních barevných tiskáren a multifunkčních zařízení

Celkem Xerox jen letos získal 47 ocenění za své kancelářské výrobky a řešení, mimo jiné za řadu multifunkčních zařízení s tuhým inkoustem ColorQube® 9200 ocenění „Editor’s Choice“, za multifunkční zařízení Phaser® 6128 ocenění „Readers’ Choice“, za multifunkční zařízení WorkCentre® 6400 ocenění „Editor’s Choice“,nebo za Mobile Express Driver™společnosti Xerox hodnocení „Best Free Software of 2010” časopisu PC Magazine. Již čtyři roky po sobě navíc Xerox získal také ocenění od J.D. Power and Associates za poskytování „výjimečných služeb zákazníkům“ v technologických službách a podpoře.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).