Menu Zavřít

ZKUŠENÝ KOMUNIKÁTOR

15. 1. 2002
Autor: Euro.cz

Patrik Drastich

CIF24

PRAHA (tpk) - Organizační jednotka Českého Telecomu a jeden z poskytovatelů internetových služeb v České republice Internet OnLine přijal na začátku ledna do oddělení prodeje na pozici obchodního ředitele Patrika Drasticha (30). Jeho úkolem bude dále posílit, rozvinout a zefektivnit práci obchodního oddělení v oblastech přímého a nepřímého prodeje. Dalším cílem je také úspěšné uvedení nových produktů v oblastech xDSL technologií a služeb s přidanou hodnotou v oblastech web, server a aplikačního hostingu.
Svou profesní kariéru Drastich zahájil u společnosti IBM, kde pracoval jako account manažer pro oblast státní správy. Poté zastával pozici obchodního ředitele pro oblast státní správy a telekomunikací u společnosti BULL Czech Republic. Před nástupem do společnosti Internet OnLine pracoval u firmy Zephyr Communications, poskytující komplexní telekomunikační služby. Tam zastával pozici obchodního a marketingového ředitele.
Patrik Drastich má více než osmileté zkušenosti v oblasti informačních technologií a telekomunikací a s vedením pracovních týmů.

  • Našli jste v článku chybu?