Menu Zavřít

Zprávy týdne

14. 2. 2002
Autor: Euro.cz

Reality

Podpora mladým
Stát letos poskytne 350 milionů korun na zvýhodněné úvěry pro mladé. Tyto prostředky by měly být rozděleny na nízko úročené půjčky na pořízení vlastního bydlení. Desetileté úvěry s úrokem tři procenta nahradí dvousettisícové bezúročné půjčky, které stát poskytoval do roku 2000. Konkrétní podmínky by měla vláda projednat během tohoto týdne. Úvěry by mohly být poskytovány přibližně dva měsíce po schválení kabinetem.

Celé pronajato
Administrativní prostory Vinohrady Office Center o rozloze bezmála čtyř tisíc metrů čtverečních si pronajala německá pojišťovací společnost Allianz. Stavba centra byla dokončena v roce 1994 a byla jedním z prvních kvalitních projektů výstavby kancelářských prostor v Praze. Mezi její nájemce patřily PricewaterhouseCoopers a Oracle.

ebf - tip - debata

Olomoucký přírůstek
Na přelomu února a března bude zahájena v olomoucké čtvrti Horní Lán výstavba nového obchodního centra. Developerem celého projektu jsou společnost TK Development a Carrefour Česká republika. Součástí bude hypermarket Carrefour a obchodní galerie. Obchodní centrum bude otevřeno začátkem podzimu letošního roku.

  • Našli jste v článku chybu?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).