Menu Zavřít

Klára Donathová

Nejčtenější články autora

  1. Sia restaurant: Úspěšná restaurace snadno a rychle 3. 2. 2018
  2. Obsluhoval jsem švédského krále. Rudolf Linka se svými recepty uspěl doma i v emigraci 5. 8. 2020
  3. Restaurace Tiskárna: těžká záhada 20. 1. 2018
  4. Netradiční berlínská gastronomie. Snadno dostupné kosmopolitní město nabízí chutě celého světa 19. 1. 2020
  5. Gastronomické ztráty a nálezy aneb Bilance české restaurační scény 2. 2. 2020
  6. Apokalyptická kuchyně. Lepší je být připravený nežli nemocný a o hladu 22. 3. 2020
  7. Che bella cosa: pořádná neapolská pizza v Plzni 10. 6. 2018
  8. Vše v restauraci zpracovat a nic nevyhodit. Bez obalů, bez odpadu 14. 11. 2020
  9. Posílení imunity. Kysané nápoje a fermentovaná zelenina obohatí střevní mikrobiotu i život 16. 3. 2020
  10. Paloma Restaurant: stoprocentní péče za hranicí Prahy 27. 5. 2018

Seznam článků autora

Článek Téma Datum vydání Počet názorů
Netradiční berlínská gastronomie. Snadno dostupné kosmopolitní město nabízí chutě celého světa berlin 19. 1. 2020 -
Netradiční berlínská gastronomie. Snadno dostupné kosmopolitní město nabízí chutě celého světa berlin 19. 1. 2020 -
Čokoládové probuzení. Češi si na čokoládu vyrobenou tradičními postupy stále zvykají potravinářství 24. 11. 2018 -
Čokoládové probuzení. Češi si na čokoládu vyrobenou tradičními postupy stále zvykají potravinářství 24. 11. 2018 -
Restaurace Rýže: barvy a chutě podzimu recenze 18. 11. 2018 -
Restaurace Rýže: barvy a chutě podzimu recenze 18. 11. 2018 -
Hygge život ve městě, kde je krása normou aneb Gastronomické putování Kodaní gastronomie 10. 11. 2018 -
Hygge život ve městě, kde je krása normou aneb Gastronomické putování Kodaní gastronomie 10. 11. 2018 -
100 let republiky: Koláče, brambory nebo halušky. I naši prezidenti jedli jako lidi historie 28. 10. 2018 -
100 let republiky: Koláče, brambory nebo halušky. I naši prezidenti jedli jako lidi historie 28. 10. 2018 -
Restaurace Kuchyň: koncept, který požírá sám sebe recenze 27. 10. 2018 -
Restaurace Kuchyň: koncept, který požírá sám sebe recenze 27. 10. 2018 -
Kdo se nedojme, není Čech. Sto let v paměti národa i sbírkách muzeí a galerií umění 21. 10. 2018 -
Kdo se nedojme, není Čech. Sto let v paměti národa i sbírkách muzeí a galerií umění 21. 10. 2018 -
Skrytá krása Prahy: seznamte se s neznámou praha 13. 10. 2018 -
Skrytá krása Prahy: seznamte se s neznámou praha 13. 10. 2018 -
Joie de vivre aneb Průvodce Paříží pro milovníky dobrého jídla a pití gastronomie 6. 10. 2018 -
Joie de vivre aneb Průvodce Paříží pro milovníky dobrého jídla a pití gastronomie 6. 10. 2018 -
František Kupka v Praze: od symbolismu k abstrakci výstava 23. 9. 2018 -
František Kupka v Praze: od symbolismu k abstrakci výstava 23. 9. 2018 -
Čínské zátiší: ta pravá s’čchuanská recenze 26. 8. 2018 -
Čínské zátiší: ta pravá s’čchuanská recenze 26. 8. 2018 -
Atelier Cocktail Bar & Bistro: sázka na jednoduchost gastronomie 18. 8. 2018 -
Atelier Cocktail Bar & Bistro: sázka na jednoduchost gastronomie 18. 8. 2018 -
Co s načatou vlnou veder? káva 6. 8. 2018 -
Tohle je česká kavárna. Výběrová káva se z výjimky stala normou ve všech koutech republiky gastronomie 5. 8. 2018 -
Tohle je česká kavárna. Výběrová káva se z výjimky stala normou ve všech koutech republiky gastronomie 5. 8. 2018 -
Aktuální zprávy z Hradu i podhradí 22. 7. 2018 -
Café Restaurant Kaprova 8: řízek miluje každý recenze 22. 7. 2018 -
Café Restaurant Kaprova 8: řízek miluje každý recenze 22. 7. 2018 -
Umění léta. Výstavy, které by vám během prázdnin neměly uniknout umění 20. 7. 2018 -
Umění léta. Výstavy, které by vám během prázdnin neměly uniknout umění 20. 7. 2018 -
Proč (ne)chodit na gastrofestivaly jídlo 11. 7. 2018 -
Maso je Maso: krvavý steak po italsku 8. 7. 2018 -
Maso je Maso: krvavý steak po italsku 8. 7. 2018 -
Skvělé jídlo je všude. Užijte si cesty po světě prostřednictvím lokálních chutí a vůní gastronomie 1. 7. 2018 -
Skvělé jídlo je všude. Užijte si cesty po světě prostřednictvím lokálních chutí a vůní gastronomie 1. 7. 2018 -
Gastrozábava v letní Praze: Náplavka už nudí, teď je in Manifesto 27. 6. 2018 -
Top Restaurace 2018 jsou venku 25. 6. 2018 -
Všechno je v „Topu“ 19. 6. 2018 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).