Menu Zavřít

Klára Donathová

Nejčtenější články autora

  1. Sia restaurant: Úspěšná restaurace snadno a rychle 3. 2. 2018
  2. Obsluhoval jsem švédského krále. Rudolf Linka se svými recepty uspěl doma i v emigraci 5. 8. 2020
  3. Restaurace Tiskárna: těžká záhada 20. 1. 2018
  4. Netradiční berlínská gastronomie. Snadno dostupné kosmopolitní město nabízí chutě celého světa 19. 1. 2020
  5. Gastronomické ztráty a nálezy aneb Bilance české restaurační scény 2. 2. 2020
  6. Apokalyptická kuchyně. Lepší je být připravený nežli nemocný a o hladu 22. 3. 2020
  7. Che bella cosa: pořádná neapolská pizza v Plzni 10. 6. 2018
  8. Vše v restauraci zpracovat a nic nevyhodit. Bez obalů, bez odpadu 14. 11. 2020
  9. Posílení imunity. Kysané nápoje a fermentovaná zelenina obohatí střevní mikrobiotu i život 16. 3. 2020
  10. Paloma Restaurant: stoprocentní péče za hranicí Prahy 27. 5. 2018

Seznam článků autora

Článek Téma Datum vydání Počet názorů
Bistro Grils: vůně ohně a výpeku recenze 18. 2. 2018 -
Pivo pro ni. Z dobrého nápadu se stal poprask v zahraničních médiích pivo 17. 2. 2018 -
Pivo pro ni. Z dobrého nápadu se stal poprask v zahraničních médiích pivo 17. 2. 2018 -
Kam se schovat před zimou restaurace 11. 2. 2018 -
Český kávový paradox. V Praze je snazší dát si výběrovku než v mnohých evropských metropolích káva 10. 2. 2018 -
Český kávový paradox. V Praze je snazší dát si výběrovku než v mnohých evropských metropolích káva 10. 2. 2018 -
Fenomén Milady Horákové food blog 4. 2. 2018 -
Sia restaurant: Úspěšná restaurace snadno a rychle recenze 3. 2. 2018 -
Sia restaurant: Úspěšná restaurace snadno a rychle recenze 3. 2. 2018 -
Křehká rovnováha dokonalé kremrole 28. 1. 2018 -
Přátelé modrozeleného údolí. Slovinsko nabízí skvělá vína a jídla připravená z místních surovin slovinsko 28. 1. 2018 -
Přátelé modrozeleného údolí. Slovinsko nabízí skvělá vína a jídla připravená z místních surovin slovinsko 28. 1. 2018 -
Host má vždycky pravdu 20. 1. 2018 -
Restaurace Tiskárna: těžká záhada recenze 20. 1. 2018 -
Restaurace Tiskárna: těžká záhada recenze 20. 1. 2018 -
Lokální bojovníci 17. 1. 2018 -
Riccardo Lucque: Nechci to dělat po italsku rozhovor 14. 1. 2018 -
Riccardo Lucque: Nechci to dělat po italsku rozhovor 14. 1. 2018 -
Zapomeňte na to foodblog 7. 1. 2018 -
Dobré zprávy nekončí 30. 12. 2017 -
Dvanáct týdnů potu a slz, a to bez chleba životní styl 25. 12. 2017 -
Dvanáct týdnů potu a slz, a to bez chleba životní styl 25. 12. 2017 -
Dárky na poslední chvíli 24. 12. 2017 -
Lokálnost dává smysl slovinsko 17. 12. 2017 -
Londýn pro pokročilé: kde se v hlavním městě Británie dobře najíst a napít londýn 17. 12. 2017 -
Londýn pro pokročilé: kde se v hlavním městě Británie dobře najíst a napít londýn 17. 12. 2017 -
Přísně a spravedlivě 10. 12. 2017 -
QQ Asian Kitchen: Neformální Asie recenze 9. 12. 2017 -
QQ Asian Kitchen: Neformální Asie recenze 9. 12. 2017 -
Lesk a bída letiště 3. 12. 2017 -
Cukrárna Myšák: Jen pro ten dnešní den recenze 26. 11. 2017 -
Cukrárna Myšák: Jen pro ten dnešní den recenze 26. 11. 2017 -
V radostném očekávání 26. 11. 2017 -
Vyhipstřená kávička káva 18. 11. 2017 -
Jak přežít Bratislavu: kde se ve slovenském hlavním městě dobře najíst a napít gastronomie 12. 11. 2017 -
Jak přežít Bratislavu: kde se ve slovenském hlavním městě dobře najíst a napít gastronomie 12. 11. 2017 -
Vlastní talíř s sebou 11. 11. 2017 -
121157 / 157
1 2 3 4 Následující strana Poslední strana
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).