Menu Zavřít

Klára Donathová

Nejčtenější články autora

  1. Sia restaurant: Úspěšná restaurace snadno a rychle 3. 2. 2018
  2. Obsluhoval jsem švédského krále. Rudolf Linka se svými recepty uspěl doma i v emigraci 5. 8. 2020
  3. Restaurace Tiskárna: těžká záhada 20. 1. 2018
  4. Netradiční berlínská gastronomie. Snadno dostupné kosmopolitní město nabízí chutě celého světa 19. 1. 2020
  5. Gastronomické ztráty a nálezy aneb Bilance české restaurační scény 2. 2. 2020
  6. Apokalyptická kuchyně. Lepší je být připravený nežli nemocný a o hladu 22. 3. 2020
  7. Che bella cosa: pořádná neapolská pizza v Plzni 10. 6. 2018
  8. Vše v restauraci zpracovat a nic nevyhodit. Bez obalů, bez odpadu 14. 11. 2020
  9. Posílení imunity. Kysané nápoje a fermentovaná zelenina obohatí střevní mikrobiotu i život 16. 3. 2020
  10. Paloma Restaurant: stoprocentní péče za hranicí Prahy 27. 5. 2018

Seznam článků autora

Článek Téma Datum vydání Počet názorů
Che bella cosa: pořádná neapolská pizza v Plzni recenze 10. 6. 2018 -
Che bella cosa: pořádná neapolská pizza v Plzni recenze 10. 6. 2018 -
Paloma Restaurant: stoprocentní péče za hranicí Prahy recenze 27. 5. 2018 -
Paloma Restaurant: stoprocentní péče za hranicí Prahy recenze 27. 5. 2018 -
Musíme tam všichni. I fastfood může mít styl gastronomie 20. 5. 2018 -
Musíme tam všichni. I fastfood může mít styl gastronomie 20. 5. 2018 -
Benjamin: čerstvý vítr vane z Norské recenze 12. 5. 2018 -
Benjamin: čerstvý vítr vane z Norské recenze 12. 5. 2018 -
Ristorante Santo: Itálie na soutoku recenze 5. 5. 2018 -
Ristorante Santo: Itálie na soutoku recenze 5. 5. 2018 -
Vinný bar Thir: zázrak v Táboře gastronomie 29. 4. 2018 -
Vinný bar Thir: zázrak v Táboře gastronomie 29. 4. 2018 -
Plzeň pro Pražáky 28. 4. 2018 -
Flambované Vary aneb Stroj času karlovy vary 22. 4. 2018 -
Flambované Vary aneb Stroj času karlovy vary 22. 4. 2018 -
Restaurace Šupina: okolo Třeboně recenze 14. 4. 2018 -
Restaurace Šupina: okolo Třeboně recenze 14. 4. 2018 -
Crazy Daisy: bláznivá mixologie recenze 8. 4. 2018 -
Crazy Daisy: bláznivá mixologie recenze 8. 4. 2018 -
Nic nového pod hvězdami 2. 4. 2018 -
Café Lounge: kavárna se špičkovým jídlem recenze 2. 4. 2018 -
Café Lounge: kavárna se špičkovým jídlem recenze 2. 4. 2018 -
Buďme dobrými hosty foodblog 25. 3. 2018 -
Brno, Brno, restaurací plno aneb Putování po gastronomii jihomoravské metropole gastronomie 25. 3. 2018 -
Brno, Brno, restaurací plno aneb Putování po gastronomii jihomoravské metropole gastronomie 25. 3. 2018 -
Beskydy ožívají foodblog 19. 3. 2018 -
Diamanty jsou vděčné. Dárek vhodný pro každou příležitost i dobrá investice diamanty 18. 3. 2018 -
Diamanty jsou vděčné. Dárek vhodný pro každou příležitost i dobrá investice diamanty 18. 3. 2018 -
Taro Restaurant: fine dining po vietnamsku recenze 18. 3. 2018 -
Taro Restaurant: fine dining po vietnamsku recenze 18. 3. 2018 -
Mr. HotDoG: nejlepší fast food v Praze. Bez debaty recenze 11. 3. 2018 -
Mr. HotDoG: nejlepší fast food v Praze. Bez debaty recenze 11. 3. 2018 -
Nejsou všechno hvězdy, co se třpytí foodblog 10. 3. 2018 -
Levitate Restaurant: koncept zvítězil nad zdravým rozumem recenze 4. 3. 2018 -
Levitate Restaurant: koncept zvítězil nad zdravým rozumem recenze 4. 3. 2018 -
Brno, v břiše i v srdci plno restaurace 25. 2. 2018 -
Bistrot 104: vím, kde sever není recenze 24. 2. 2018 -
Bistrot 104: vím, kde sever není recenze 24. 2. 2018 -
Najedeno restaurace 18. 2. 2018 -
Bistro Grils: vůně ohně a výpeku recenze 18. 2. 2018 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).