Klára Donathová
Nejčtenější články autora
- Sia restaurant: Úspěšná restaurace snadno a rychle 3. 2. 2018
- Obsluhoval jsem švédského krále. Rudolf Linka se svými recepty uspěl doma i v emigraci 5. 8. 2020
- Restaurace Tiskárna: těžká záhada 20. 1. 2018
- Netradiční berlínská gastronomie. Snadno dostupné kosmopolitní město nabízí chutě celého světa 19. 1. 2020
- Gastronomické ztráty a nálezy aneb Bilance české restaurační scény 2. 2. 2020
- Apokalyptická kuchyně. Lepší je být připravený nežli nemocný a o hladu 22. 3. 2020
- Che bella cosa: pořádná neapolská pizza v Plzni 10. 6. 2018
- Vše v restauraci zpracovat a nic nevyhodit. Bez obalů, bez odpadu 14. 11. 2020
- Posílení imunity. Kysané nápoje a fermentovaná zelenina obohatí střevní mikrobiotu i život 16. 3. 2020
- Nedostatek informací je největší problém, říkají spolumajitelé restaurační sítě La Collezione 8. 5. 2020
Seznam článků autora
1–40 / 157